Vluchtheuvelgemeente te Zetten 

  

 

 

Welkom 
Historie
Informatie
Kerkdiensten
Kerkblad
Pastoraat
Huiskamerviering
Senioren
Mijn Vluchtheuvel
Huisbezoek
Meespeelviering
Heuvellezingen
Cantorij
Vorming & toerusting
Kerkenraad
ANBI
Links

 

 

 

MEESPEELVIERING

MEESPEELVIERING 3 februari 2019  Gouden kalf: Exodus 32

 IMG_0746.jpg (135216 bytes)    

Dag allemaal,

We zijn er weer hoor, zondag 3 februari wordt de Heuvelklok geluid voor wie mee wil dansen rond het gouden kalf. Mozes is het er niet mee eens, maar ja dan moet ie maar niet zo lang op die berg blijven hangen in zijn onderonsje met God. Of misschien is ie wel voorgoed vertrokken of erger, is hem iets overkomen. En wij moeten dat zeker allemaal maar afwachten en vertrouwen op een god die we niet zien? Tijd voor iets beters.  

Je hebt vast wel gehoord dat we afscheid hebben genomen van Erica van Klinkenberg, medeoprichter van wat nu onze meespeelviering is. We zullen nog veel, en met een glimlach, aan haar denken. Over afscheid gesproken: hoorden wij nou dat Kees de Ruiter de kerkenraad verlaat? Hij lijkt toch tamelijk onmisbaar maar ja, na zoveel jaren trouwe dienst mag hij het wel wat kalmpjes aan gaan doen. Gelukkig blijft hij ouderling van dienst in onze meespeelviering, daar zijn we heel blij mee.

Onze vergadering begon wat moeizaam dit nieuwe jaar: Hannie is haar dierbare vulpen kwijt. Ze moet hem hebben verloren in de Vluchtheuvelkerk denken wij na rijp beraad. Wie hem vindt krijgt een dikke zoen en maakt Hannie reuzeblij. Het kwam wel helemaal goed toen Martin de Jong bij ons aansloot. Heerlijk om weer wat theologische input te krijgen.